Appartementen Campings Hotels
België Bonaire Curacao Cyprus Duitsland Frankrijk Griekenland Nederland Spanje

Appartementen CYP001

De eigenaar van deze appartementen, zelf iemand in een rolstoel, heeft dit appartementencomplex vanaf de grond opgebouwd met mindervalide gasten in gedachten. Op alle mogelijke manieren wordt rekening gehouden met rolstoelgebruikers, zoals extra brede deuropeningen, ruim opgezette kamers, badkamers met roll-in douche, handgrepen en douchestoel en een toegankelijk zwembad.

Beschrijving

Omgeving
Polis wordt met recht De Stad van het Gouden Land genoemd. Gelegen in de noordwesthoek van Cyprus wordt dit stadje omringd door sinaasappelboomgaarden en opgravingen. Veel van de vondsten zijn te bewonderen in het Archeologisch Museum.
Kamers
Afhankelijk van de behoefte zijn er studio-, eenkamer- en tweekamerappartementen met allen een aangepaste badkamer, airconditioning, volledig uitgeruste kitchenette en voldoende ruimte om te kunnen manouvreren.
Faciliteiten
Toegankelijk zwembad, restaurant met typisch Cypriotische keuken, diverse excursiemogelijkheden.
Toegankelijkheid
Deurbreedte van 90-110 cm bij zowel binnen- en buitendeuren, toilethoogte 45 cm (wc-verhoger op aanvraag beschikbaar), bedhoogte 58 cm, strandrolstoel.
Aanwezige hulpmiddelen
Roll-in douche met vaste douchestoel en handgrepen, toilet met 2 opklapbare handgrepen, zwembad met elektrische tillift, handgrepen en verhoogde ligbedden op het terras.

Prijzen

Hoogseizoen
Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag
Catering
Logies, logies/ontbijt, half pension of vol pension
Toeslag 1-persoons gebruik
Eenpersoons gebruik van appartementen is alleen toegestaan als er wel met meerdere personen wordt gereisd, het hotel staat eenpersoons-reserveringen niet toe.
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
Paspoort of ID-kaart
Belangrijke informatie
Indien nodig is het mogelijk om thuiszorg te ontvangen, hierover vertellen wij u graag meer.
Bijzonderheden
Er zijn ook arrangementen mogen waarbij ontbijt en een aantal diners zijn inbegrepen. Vraag naar de mogelijkheden!
Offerte aanvragen