Appartementen Campings Hotels
België Bonaire Curacao Cyprus Duitsland Frankrijk Griekenland Nederland Spanje

Resort CUR001

Dit kleinschalige, luxe resort- in Miami's Art Deco stijl- is schitterend gelegen aan een van Curaçaos mooiste stranden. Het biedt alles om een heerlijke, ontspannen vakantie te hebben, vooral voor gasten met speciale behoeften. Het resort werkt samen met het Curacao Dolphin Therapy Center, waar therapeutische behandelingen met behulp van dolfijnen worden gegeven.
Als gast heb je onbeperkt gratis toegang tot het Sea Aquarium gedurende het verblijf en kun je gratis gebruik maken van de ligbedden en strandlakens op het Sea Aquarium Beach.

Beschrijving

Omgeving
In de omgeving van het resort bevinden zich tal van witte zandstranden en attracties, zoals het Sea Aquarium Park, de Dolphin Academy en Substation, waar u met een duikboot de onderwaterwereld van Curaçao kunt ontdekken.
Kamers
Er zijn tweepersoonskamers, studio's en suites beschikbaar, deze zijn allen voorzien van een keuken/kitchenette,balkon of terras, airconditioning, aangepaste badkamer, tv en WiFi.
Faciliteiten
Lounge met bibliotheek, zwembad met handdoekservice (helaas niet aangepast), massages, mani- en pedicure en fitnessruimte. Voor de kinderen is er wekelijks een knutselmiddag en een filmavond, volwassenen kunnen ontspannen tijdens de wekelijkse gratis yoga-lessen
Toegankelijkheid
Badkamer met handgrepen bij het toilet, bij de wastafel en in de roll-in douche, wegklapbare douchestoel
Aanwezige hulpmiddelen
Diverse hulpmiddelen zijn te huren, zoals bijvoorbeeld een strandrolstoel, douchebrancard, hoog/laag bed, tillift en elektrische rolstoel. Hier helpen wij u graag bij.
Excursies
U hebt tijdens uw gehele verblijf gratis toegang tot het 'Sea Aquarium' dat tegenover het hotel ligt. Daarnaast kunnen wij excursies voor u boeken zoals: Eilandtour, dag naar Willemstad, boottocht en ook duiken is mogelijk als je een beperking hebt.

Prijzen

Hoogseizoen
Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag
Catering
Logies; logies/ontbijt; half pension en vol pension mogelijk. Het ontbijt wordt geserveerd bij een restaurant aan het strand tegenover het resort, u kunt voor lunch en/of diner kiezen uit een aantal restaurants in de buurt.
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
Paspoort en visum
Inentingen
Voor Curaçao zijn geen specifieke vaccinaties nodig, maar hier komen muggen voor die ziekten kunnen overbrengen, denk aan dengue, chikungunya en/of zika. Overlegt u met uw arts of de GGD of er in uw situatie specifieke maatregelen nodig zijn.
Belangrijke informatie
Het is mogelijk om zorg op afroep te ontvangen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Offerte aanvragen