Appartementen Campings Hotels
België Bonaire Curacao Cyprus Duitsland Frankrijk Griekenland Nederland Spanje

Pension DLD001

Dit kleinschalige pension ligt midden in de bossen van de Eifel, slechts 2 km van de Belgische grens. Er zijn een aantal pensionkamers en een vakantiehuis. Het huis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Beschrijving

Omgeving
Lützkampen is een dorpje met slechts 380 inwoners. De ligging in de Eiffel maakt dit een ideaal uitgangspunt om de geschiedenis te ervaren door te wandelen langs meerdere goed bewaard gebleven resten van bijvoorbeeld de Neanderthalers en Romijnen. Ook steden als Bitburg en Monschau zijn een bezoek zeker waard.
Faciliteiten
Er is een restaurant/bar waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Ook heeft het pension een heerlijke tuin met terras, picknickplaats, zonneterras en buitenhaard, evenals een spelletjeskamer en bibliotheek.
Aanwezige hulpmiddelen
In het vakantiehuis zijn 2 hoog/laag bedden aanwezig. De badkamer heeft een invalidentoilet en een wastafel en spiegel die zijn aangepast. Een douchestoel is op verzoek verkrijgbaar.

Prijzen

Hoogseizoen
Op aanvraag
Catering
Logies. Ontbijt is eventueel bij te reserveren.
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Offerte aanvragen