Appartementen Campings Hotels
België Bonaire Curacao Cyprus Duitsland Frankrijk Griekenland Nederland Spanje

Gites FR001

Het huis ligt landelijk gelegen in een pittoreske hameau (gehucht) met 7 andere huizen genaamd La Brousse, in de gemeente Augerolles.
La Brousse betekent "de wildernis".
Het terrein is hier heuvelachtig, de wegen van asfalt.
Vanaf Utrecht is het 950 kilometer,
Wij verhuren een vrijstaand mindervaliden vakantiehuis met verwarmd privé zwembad ( 6x10 meter)
Het zwembad heeft een inloop, links en rechts voorzien van leuningen.
Het authentieke huis is geschikt voor maximaal 8 personen waarvan 2 personen rolstoelgebonden kunnen zijn.
Ook voor mensen die moeilijk ter been zijn en senioren is ons huis uitermate geschikt.

Beschrijving

Omgeving
La Brousse ligt middenin "Het Parc Naturel regional (PNR) Livradois-Forez. Dit natuurpark is een van de grootste regionale natuurparken van Frankrijk. Het strekt zich uit over meer dan 320.000 hectare en heeft 110.000 inwoners De omvang van de bergen, het grote aantal waterstromen en de verscheidenheid aan reliëfvormen hebben bijgedragen aan de hedendaagse schoonheid van de landschappen en de rijkdom van flora en fauna. De grote hoeveelheid aan energie die wordt gegenereerd door de rivieren heeft de ontwikkeling van ambachtelijke kennis in de loop der eeuwen veel goed gedaan. In dit bosrijke landbouwgebied is de plaatselijke bevolking er in de loop der eeuwen in geslaagd om gebruik te maken van de natuurlijke energie van de rivieren. Op deze manier hebben de ambachtelijke en industiële activiteiten gefloreerd, en heeft Livradois-Forez tot ver buiten de geografische grenzen haar reputatie weten te vestigen. Vanuit "La Brousse" zijn er prachtige wandel/fietsroutes in de omgeving. Toppen tot ruim 1800 meter, diepe ravijnen en de schoonste lucht van Frankrijk zorgen voor een intense wandelervaring.
Aanwezige hulpmiddelen
Aanpassingen en Hulpmiddelen - Alle deuren in het huis zijn minimaal 100cm breed - Ramen zitten op minimaal 75cm hoog - Stopcontacten op 90cm hoog - Geen drempels in de gehele woning - Eenhandsmengkranen op de wastafels en keuken - Onderrijdbare wastafels - Thermostaatkranen in de douche - Inrijdbare douche met antislipplavuizen - Inklapbare steunbeugels bij de wc's en douche's - Electrische douchebrancard - Verrijdbare toilet/douchestoel ( ook te gebruiken voor het zwembad) - Gewone rolstoel - 3 Verrijdbare patientenliftten ( zowel passief als actief) - Verschillende maten tilzakken - Urinaal met houder - Inklapbare onrusthekken - Hoog/laag bedden - Zelfoprichter met triangel handvat - Onderrijdbare spoelbak en kookplaat - Vaatwasser en microwave op hoogte - Verwarmd prive zwembad arm leuningen aan beide zijden en hellingbaan - Toiletbril verhoger - Alle vloeren lopen door in alle ruimtes, parkeerplaats en terras - Rollators - 2 Anti decubitus matrassen - Krukken - Scootmobiel - Parkeerplaats voor de deur - Plateaulift om van de begane grond naar de 1e verdieping te komen - Wasmachine op verhoging

Prijzen

Hoogseizoen
Prijzen en beschikbaarheid zijn op aanvraag
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 27,50
Offerte aanvragen