Appartementen Campings Hotels
België Bonaire Curacao Cyprus Duitsland Frankrijk Griekenland Nederland Spanje

Vakantiehuis NL008

In deze tijd zoek je een vakantiewoning waar je veilig kan genieten van een onbezorgde vakantie. Dat kan in één van deze appartementen in Friesland!
Genieten van de mooie Friese natuur, sûkebole eten en heerlijk zeilen op de Fluessen. Ontdek Friesland in alle rust vanuit één van onze aangepaste vakantiewoningen in het unieke watersportcentrum. Onze vier appartementen zijn ruim, modern, volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk! Alles is aanwezig voor een onbezorgd verblijf in Friesland.

Beschrijving

Omgeving
Geniet van de rust, ruimte en natuur op de Fluessen en omliggende Friese meren. Bij je appartement kan je een (zeil)boot huren om zelfstandig mee het water op te gaan. Voor mensen met zeilervaring zijn er leuke zeilbootjes te huur. En heb je geen zeilervaring, dan is onze rolstoeltoegankelijke pontonboot een uitkomst! Friesland is één van de mooiste fietsregio’s van ons land. De prachtige fietstochten voeren je door een schitterende omgeving. Het is mogelijk een rolstoelfiets te huren bij je verblijf hier! Vanuit het appartement kan je een prachtige wandeltocht door de weilanden maken, met een bezoek aan de vogelkijkhut in het nabijgelegen natuurgebied de Swim (mits het er niet te druk is). En er is veel te wandelen in de nabijgelegen Gaasterlandse bossen. Geniet van de mooie steden en dorpjes, zoals Balk, Sneek, Workum en Heeg. Of plan een bezoek aan Leeuwarden, met prachtige musea, heerlijke terrassen en leuke winkels.
Kamers
De appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort: naast een grote woonkamer met een comfortabele 2-persoons slaapbank, zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog/laag bedden en sanitair, tillift en een toegankelijke keuken.
Faciliteiten
Gratis WIFI
Toegankelijkheid
Aanpassingen: keuken onderrijdbaar voor rolstoelen Plafondlift in badkamer en slaapkamer Mobiele tillift Douchebrancard Draaischijf Aangepast keukenmateriaal Glijmat Douchestoel Toilet met beugels M-line anti – decubitus matrassen Hoog/laag bedden met papegaai

Prijzen

Hoogseizoen
op aanvraag
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 27,50
Offerte aanvragen