Appartementen Campings Hotels
België Bonaire Curacao Cyprus Duitsland Frankrijk Griekenland Nederland Spanje

Vakantiepark FR004

Deze accommodatie is een volledig aangepast, kleinschalig park met kampeer- en caravanplaatsen, safaritenten, bungalows én studio's. Dus welke accommodatie-vorm u ook zoekt, hier vindt u het. Het park is eigendom van een Nederlandse stichting en draait voornamelijk op Nederlandse vrijwilligers op alle afdelingen van zorg tot animatie (in de vakanties). Het park bestaat uit een hoger en een lager gelegen gedeelte, welke via een trap, weg én lift met elkaar zijn verbonden.

Beschrijving

Omgeving
Om bij het vakantiepark te komen, rijdt u over een 3 km. lange brug. Het park ligt namelijk op een eiland ter grootte van Texel, ongeveer 155 km. ten noorden van Bordeaux. Ondanks het beperkte formaat is er op het eiland veel te zien en beleven: er zijn fijne zandstranden (op 700 m. van het park) en gemoedelijke vissersdorpjes, maar ook woeste rotskusten, bossen en moerassen.
Kamers
Afhankelijk van uw wensen zijn er meerdere accommodatie-types te huren. Zowel de studio's als de bungalows zijn minimaal voorzien van 1 of meerdere hoog-laagbedden, een terras met meubilair en een aangepaste badkamer met douche en toilet voorzien van handgrepen. De studio's zijn geschikt voor 1 tot 2 personen. De bungalows zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en hebben een volledig ingerichte keuken en 2 tot 4 slaapkamers.
Faciliteiten
Er is een verwarmd buitenzwembad met een helling, voorzien van handgrepen, diverse speetoestellen waaronder een rolstoelschommel, een restaurant, zonnig terras, een overdekt terras met open haard en een recreatieruimte.
Toegankelijkheid
Alle accommodaties zijn drempelvrij, de doorgangen en deuren zijn breed en deels geautomatiseerd.
Aanwezige hulpmiddelen
De meeste hulpmiddelen staan gratis tot uw beschikking. Denk hierbij aan onder meer: (douche)rolstoelen, hoog-laagbedden, tillift (eigen tilband meenemen), strandrolstoelen een aangepaste rolstoel- en bakfietsen.

Prijzen

Hoogseizoen
Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag
Toevoegingen
Verplicht: schoonmaakkosten (prijs afhankelijk van accommodatie-type) en toeristenbelasting. Het is mogelijk bed-, keuken- en badlinnen te huren, maar u mag dit ook zelf meebrengen.
Catering
Logies
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Offerte aanvragen