Appartementen Campings Hotels
België Bonaire Curacao Cyprus Duitsland Frankrijk Griekenland Nederland Spanje

Bungalowpark ESP007

Op slechts 5 minuten lopen van het strand, de boulevard en een winkelcentrum vindt u dit 4-sterren bungalowpark die op vele manieren is aangepast voor gasten met een beperkte mobiliteit.

Beschrijving

Omgeving
Puerto del Carmen heeft de langste zee-boulevard van Europa en bevindt zich op enkele minuten afstand van het complex. Ook een winkelcentrum die voorzien is van hellingen is vlakbij.
Kamers
De 35 aangepaste bungalows zijn voorzien van 1 of 2 slaapkamers, keuken, woonkamer, terras met meubilair inclusief ligbedden en parasol.
Faciliteiten
2 verwarmde zwembaden, waarvan 1 voor kinderen en 1 voorzien van een stoellift, diverse sportmogelijkheden, supermarkt (toegankelijk met lift) en in geval van nood medische verzorging.
Toegankelijkheid
Deurbreedte kamer: 90 cm, Bedhoogte: 50 cm, ruimte tussen vloer en onderkant bed: 25 cm, Deurbreedte badkamer: 90 cm, Toilethoogte: 47 cm.
Aanwezige hulpmiddelen
Toilet met 1 vaste en 1 wegklapbare steunbeugel, een douche met een douchestoel of -kruk en handgreep. Een aantal (medische) voorzieningen zijn op aanvraag te verkrijgen, overige hulpmiddelen zijn veelal lokaal te huren, dit regelen wij graag voor u.

Prijzen

Hoogseizoen
Op aanvraag
Catering
Logies of logies en ontbijt
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID-kaart
Offerte aanvragen