Appartementen Campings Hotels
België Bonaire Curacao Cyprus Duitsland Frankrijk Griekenland Nederland Spanje

Appartementen ESP002

Deze volledig aangepaste appartementen zijn gelegen in een rustige woonwijk, op slechts 15 minuten met de (volledig toegankelijke) trein naar het centrum met Las Ramblas en Plaza Cataluña en natuurlijk de wereldberoemde Sagrada Familia.

De appartementen zijn voorzien van onder veel meer een 24-uurs belsysteem voor hulp en ondersteuning, gratis WiFi, airco, hoog-laagbedden, therapeutisch zwembad en revalidatiesupport.

Beschrijving

Omgeving
Direct onder het complex bevindt zich een restaurant, ook zijn er winkels, bars en een supermarkt in de directe omgeving. Barcelona's bekende Ramblas is eenvoudig met de trein te bereiken, evenals andere toeristische hoogtepunten als de Sagrada Familie en Plaza Cataluña. Barcelona is de ideale stad voor een citytrip met een heerlijk klimaat, mooie stranden, mooie wijken en voor de sportliefhebbers het Olympisch Dorp en Camp Nou.
Kamers
Er zijn zowel 1- als 2 slaapkamerappartementen voor 1 tot 4 gasten. Alle appartementen hebben een woonkamer en keuken en 1 of 2 badkamers.
Faciliteiten
Er is onder andere een therapeutisch zwembad, een fitness met fysiotherapeut, wasserette, activiteitenruimte met tv en restaurant met terras.
Toegankelijkheid
Alle deuren in het gebouw zijn tussen 90-120 cm breed, de liftafmetingen zijn 120x140 cm en 210x140 cm. De badkamers hebben een roll in douche met handgrepen en opklapbare douchestoel.
Aanwezige hulpmiddelen
Tilliften, hoog/laagbedden, douchestoelen, onrusthekken (voor aan het bed), papegaaien, luchtwisselmatrassen e.d. zijn op verzoek en kosteloos aanwezig.

Prijzen

Hoogseizoen
op aanvraag
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Offerte aanvragen