Appartementen Hotels

Dolphin's Dream

Dit kleinschalige, luxe resort- in Miami's Art Deco stijl- is schitterend gelegen aan een van Curaçaos mooiste stranden. Het biedt alles om een heerlijke, ontspannen vakantie te hebben, vooral voor gasten met speciale behoeften. Het resort werkt samen met het Curacao Dolphin Therapy Center, waar therapeutische behandelingen met behulp van dolfijnen worden gegeven.

Beschrijving

Omgeving
In de omgeving van het resort bevinden zich tal van witte zandstranden en attracties, zoals het Sea Aquarium Park, de Dolphin Academy en Substation, waar u met een duikboot de onderwaterwereld van Curaçao kunt ontdekken.
Kamers
Er zijn tweepersoonskamers, studio's en suites beschikbaar, deze zijn allen voorzien van een keuken/kitchenette,balkon of terras, airconditioning, aangepaste badkamer, tv en WiFi.
Faciliteiten
Lounge met bibliotheek, zwembad met handdoekservice (helaas niet aangepast), massages en fitnessruimte.
Toegankelijkheid
Badkamer met handgrepen bij het toilet, bij de wastafel en in de roll-in douche, wegklapbare douchestoel
Aanwezige hulpmiddelen
Diverse hulpmiddelen zijn te huren, zoals bijvoorbeeld een strandrolstoel, douchebrancard, hoog/laag bed, tillift en elektrische rolstoel. Hier helpen wij u graag bij.
Excursies
U hebt tijdens uw gehele verblijf gratis toegang tot het 'Sea Aquarium' dat tegenover het hotel ligt. Daarnaast kunnen wij excursies voor u boeken zoals: Eilandtour, dag naar Willemstad, boottocht en ook duiken is mogelijk als je een beperking hebt.

Prijzen

Hoogseizoen
Prijs op aanvraag
Catering
Logies; logies/ontbijt; half pension en vol pension mogelijk. Het ontbijt wordt geserveerd bij een restaurant aan het strand tegenover het resort, u kunt voor lunch en/of diner kiezen uit een aantal restaurants in de buurt.
Korting
Boek voor 30 november 2018, reis vóór 21 december 2018 en maak voor elke suite gebruik van de actie 7 nachten verblijven = 6 nachten betalen.
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22.50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2.50 per boeking
Reisdocument
Paspoort en visum
Inentingen
Voor Curaçao zijn geen specifieke vaccinaties nodig, maar hier komen muggen voor die ziekten kunnen overbrengen, denk aan dengue, chikungunya en/of zika. Overlegt u met uw arts of de GGD of er in uw situatie specifieke maatregelen nodig zijn.
Luchthaven
Schiphol
Offerte aanvragen