Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Suitehotel Cap de Mar

Suitehotel Cap de Mar is recentelijk gerenoveerd en heeft ook nog eens een van de beste locaties in Cala Bona, direct aan de boulevard en het strand. Het hotel bestaat uit 4 kleine gebouwen rondom het buitenzwembad.
Ook zijn er een buffet- én a la carte restaurant en daarnaast beschikt het hotel over een geweldig Thalasso therapiecentrum waar u kunt genieten van schoonheidsbehandelingen, een sauna, stoomcabine en zeewater-zwembad.

Beschrijving

Omgeving
Cala Bona is een klein visserdorpje met een gezellige boulevard met diverse restaurants, terrasjes en (souvenirs)winkeltjes die helemaal doorloopt tot de grotere badplaats Cala Millor.
Kamers
De gerenoveerde tweekamersuites zijn voorzien van verwarming/airconditioning en bestaan uit een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een woonkamer met slaapbank en een klein terras.
Faciliteiten
Thalasso wellnesscentrum, 2 restaurants, buitenzwembad, jacuzzi op het dak.
Toegankelijkheid
Afm. lift: 80 x 117 cm, deurbreedte kamer en badkamer: 78 cm, hoogte bed: 47 cm, ruimte tussen vloer en onderkant bed: 11 cm, hoogte toilet: 45 cm
Aanwezige hulpmiddelen
Tillift bij buitenzwembad en bij zeewater-zwembad binnen. Opklapbare handgreep bij toilet, douche (met kleine waterkering) met opklapbaar zitje of douchestoel. De meeste hulpmiddelen zijn lokaal te huren, dit regelen wij graag voor u.

Prijzen

Hoogseizoen
Vanaf € 110 p.p.p.n. o.b.v. half pension
Laagseizoen
Vanaf € 58,75 p.p.p.n. o.b.v. half pension
Catering
Half pension. Logies en ontbijt is ook mogelijk, dan wordt er een korting van € 3 p.p.p.n. berekend.
Toeslag 1-persoons gebruik
100% bovenop de persoonsprijs
Korting
Kinderen jonger dan 6 jaar verblijven gratis in dezelfde kamer, kinderen van 6 t/m 11 jaar betalen € 23 p.n., een 3e volwassene in de kamer krijgt 30% korting op de persoonsprijs.
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Belangrijke informatie
Maximaal 3 personen per kamer
Offerte aanvragen