Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Seehotel Rheinsberg

Het Seehotel Rheinsberg ligt in het romantische stadje Rheinsberg, een van de meest ontspannende plekken tussen Hamburg en Berlijn, een parel in het midden van het Brandenburgse platteland. Het Seehotel is speciaal gebouwd voor mensen met een mobiliteitsbeperking en is het grootste barrièrevrije hotel van Duitsland. Alle kamers, appartementen en de ruimtes voor vrijetijds- en sportactiviteiten zijn ruim, comfortabel en natuurlijk drempelvrij.

het hotel beschikt over een groot aantal eenpersoons en tweepersoonskamers en drie suites. Daarnaast zijn er zes barrièrevrije appartementen beschikbaar, geschikt voor 2 t/m 8 personen.

Beschrijving

Omgeving
"Het bos aan het hoofd, het meer aan je voeten, zo droom je hier ..." ... zei Theodor Fontane in zijn roman "De Stechlin" al. Maar je kunt meer dan alleen dromen in het Ruppiner Land! Meer dan 50 meren, grote aaneengesloten bosgebieden en verborgen plaatsen met een interessante historie wachten om ontdekt te worden. Het Seehotel ligt direct aan de oever van de Grienericksee en is omgeven door een charmant landschap.
Kamers
Alle kamers zijn drempelvrij en voorzien van badkamer, balkon, minibar, telefoon en satelliet-tv. Badjas en föhn liggen voor u klaar. Sommige van de gebouwen hebben automatische deuren, leuningen en inloopbalkons en terrassen. De receptie staat dag en nacht voor u klaar.
Faciliteiten
Toegankelijke wellness met zwembad en sauna, sportzaal, restaurant, informatie over rolstoeltoegankelijke uitstapjes
Toegankelijkheid
Het hotel is volledig aangepast voor rolstoelgebruikers, elke kamer beschikt over brede deuren, handgrepen, verstelbare wastafel, inloop douche.
Aanwezige hulpmiddelen
Nagenoeg alle hulpmiddelen zijn in het hotel aanwezig en te huur of te leen.
Excursies
Golfbaan, Natuurpark Stechlin-Ruppiner Land, Schloss Rheinsberg, Tocht met een koets, Boottocht, Berlijn, Theater Rheinsberg, Rheinsberger Töpfermarkt, Literatuurmuseum.

Prijzen

Hoogseizoen
vanaf € 105 p.k.p.n. inclusief ontbijt (eenpersoonskamer)
Laagseizoen
vanaf € 85 p.k.p.n. inclusief ontbijt (eenpersoonskamer)
Catering
B&B, half pension en vol pension mogelijk
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking. Toeristenbelasting € 1.50 p.p.p.d. (dit betaalt u in het hotel)
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Offerte aanvragen