Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Maleme Eria

Maleme Eria is een resort dat speciaal is ontworpen met mindervalide gasten in gedachten. Gelegen op een prachtige plek met uitzicht op zowel de bergen als de zee: hier is het goed toeven. Geniet van onder meer een verwarmd zwembad met hydromassage, een poolbar, een restaurant met lokale gerechten en een strand vlakbij die goed toegankelijk is.

Beschrijving

Omgeving
Gelegen in een rustig buitendorpje van Chania op circa 700 meter van het fijne kiezelstrand. Dit strand is in de laatste jaren gerenoveerd een aangepast voor gasten die minder mobiel zijn. Het dorpje is geheel in Griekse stijl gebouwd rond een kerk, omsloten door olijf- en sinaasappelbomen en wijngaarden.
Kamers
Alle kamers zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel en zijn voorzien van onder meer een elekstrisch verstelbaar bed, papegaai, alarmsysteem, badkamer en balkon.
Faciliteiten
Verwarmd zwembad met helling en hydromassage, restaurant, poolbar, diverse activiteiten, zoals Griekse thema-avonden.
Toegankelijkheid
Alle kamers zijn rolstoeltoegankelijk, de kamers op de eerste etage zijn per lift bereikbaar, de badkamers zijn volledig aangepast.
Aanwezige hulpmiddelen
1 Elektrisch verstelbaar bed per kamer, papegaai, alarmsysteem, douchestoel, toilet met handgrepen. Ook zijn er diverse hulpmiddelen in het hotel te huren, dit regelen wij graag voor u.

Prijzen

Laagseizoen
Prijzen vanaf € 160,00 per dag voor 2 personen o.b.v. half pension
Toevoegingen
Vol pension optioneel bij te reserveren voor € 20,00 per persoon per dag
Catering
Half pension
Toeslag 1-persoons gebruik
Prijzen vanaf € 140,00 per dag met eenpersoonsbezetting o.b.v. half pension
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID-kaart
Luchthaven
Chania
Offerte aanvragen