Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Sicily Village

Dit 4 sterren resort is speciaal ontworpen en opgezet om Sicilië toegankelijk te maken voor gasten met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Het ligt op circa 10 minuten rijden van het kustplaatsje Pozzallo en is voorzien van onder meer een toegankelijk zwembad met 3 dieptes, een restaurant met eigen groentetuin en diverse sportmogelijkheden. Ook worden er van juni tot september diverse vormen van animatie aangeboden.

Beschrijving

Omgeving
Het resort is gelegen in een rustige omgeving aan de zuidkant van Sicilië op ongeveer 30 kilometer van het historische stadje Ragusa.
Kamers
De kamers zijn allen voorzien van airconditioning, een terras, tv met satelietverbinding, WiFi en een aangepaste badkamer. Sommige kamers zijn met elkaar verbonden middels een tussendeur.
Faciliteiten
Restaurant met eigen groentetuin, 3 gekoppelde zwembaden waarvan 1 met helling, speeltuin met kinderactiviteiten.
Aanwezige hulpmiddelen
Plavuizen vloeren, wegklapbare beugel naast toilet, 2 handgrepen in de roll-in douche. Douchestoelen en tillift op verzoek te lenen.
Excursies
Bezoek schitterende plaatsen als Ragusa, Siracusa en Noto, ga op een wine-and-dine excursie of ga onbezorgd naar het strand.

Prijzen

Hoogseizoen
Vanaf € 120,00 p.p.p.d. o.b.v. half pension
Laagseizoen
Vanaf € 92,50 p.p.p.d. o.b.v. half pension
Toevoegingen
Vol pension € 28,50 p.p.p.d. of € 161,00 p.p.p.w.
Catering
Half pension of vol pension mogelijk
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID-kaart
Belangrijke informatie
Het resort kan luchthaven transfers uitvoeren met hun eigen rolstoelbus, hiermee bieden zij ook diverse excursies aan. Vraag naar de mogelijkheden.
Offerte aanvragen