Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Hotel Costa

Een modern hotel, rustig en toch centraal gelegen in Puerto del Carmen, voorzien van alle faciliteiten, direct aan het strand van Playa de los Pocillos.

Beschrijving

Omgeving
Het hotel ligt op steenworp afstand van alle faciliteiten die Puerto del Carmen te bieden heeft, en uitkijkend over het goudgele zand van Playa de los Pocillos.
Kamers
De 4 ruime, aangepaste kamers kijken uit op de tuinen en openbare ruimtes van het hotel en zijn voorzien van een zitje, aangepaste badkamer en een balkon of terras
Faciliteiten
Het hotel heeft onder meer een zwembad met een helling, jacuzzi, games room, fitness, wellness en kapsalon (tegen betaling)
Toegankelijkheid
Afmeting lift: 80 x 140 cm, Deurbreedte kamer: 90 cm, Bedhoogte: 53 cm, ruimte tussen vloer en onderkant bed: 27 cm, Deurbreedte badkamer: 80 cm, Toilethoogte: 42 cm.
Aanwezige hulpmiddelen
1 handgreep naast het toilet, roll-in douche met opklapbare douchestoel en een handgreep. De meeste hulpmiddelen zijn lokaal te huren, dit regelen wij graag voor u.

Prijzen

Hoogseizoen
Vanaf € 91,00 p.p.p.n. o.b.v. logies en ontbijt
Laagseizoen
Vanaf € 75,00 p.p.p.n. o.b.v. logies en ontbijt
Toevoegingen
Half pension € 4,50 p.p.p.n.
Catering
Logies en ontbijt of half pension
Toeslag 1-persoons gebruik
60% bovenop de dagprijs
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID-kaart
Offerte aanvragen