Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Hotel aan zee

Dit hotel ligt aan de Zuid-Vlaamse kust op 600m van de zee en de gezellige boulevard van Middelkerke. Het hotel is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over ruime, goed aangepaste kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Ben je na je strandwandeling moe en misschien wel koud, dan kun je lekker bijkomen in de toegankelijke infraroodsauna waar de spieren weer tot rust komen.
Tot slot beschikt het hotel over een goed restaurant waar je heerlijk kunt eten.

Beschrijving

Omgeving
Middelkerke is dé plaats om een fijne strandvakantie te vieren met het hele gezin. Maak een strandwandeling (strandrolstoelen zijn beschikbaar) of een wandeling door de duinen. Houd je meer van cultuur? Ook dan zit je hier goed, er zijn voldoende steden en musea die je kunt bezoeken.
Kamers
Alle kamers beschikken over een balkon, TV, WIFI, telefoon, kluisje, koelkast, oproepsysteem, twee verstelbare bedden en een badkamer met inrijdbare douche en onderrijdbare wastafel. De familiekamers bestaan uit twee slaapkamers met daartussen een volledig toegankelijke badkamer. Tenslotte beschikt het hotel over een aantal kamers die geschikt zijn voor gasten met een zeer hoge zorgvraag, deze kamers beschikken daarom naast de standaard uitrusting over een hoog/laag bed en een plafondlift systeem.
Faciliteiten
Het hotel is uitgerust met onder meer een restaurant, binnentuin met terras, omheinde speeltuin en een wellness voorzien van een toegankelijke infraroodsauna en speciaal kantelbad. Ook zijn er strandrolstoelen en rolstoelfietsen te huur.
Toegankelijkheid
Het hotel en alle kamers en badkamers zijn volledig toegankelijk door brede deuropeningen zonder drempels.
Aanwezige hulpmiddelen
Hulpmiddelen zijn talrijk aanwezig, soms met borg. Hierbij kun je denken aan diverse soorten douche (rol)stoelen, tilliften, anti-wegloopsysteem, bloeddrukmeters, oplegmatrassen en papegaaien. Indien er speciale behoeften zijn, laat het ons dan gerust weten, dan bekijken we de mogelijkheden.

Prijzen

Hoogseizoen
vanaf € 49,00 p.p.p.n. o.b.v. logies en ontbijt
Catering
Logies en ontbijt, half pension en vol pension mogelijk
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID-kaart of paspoort
Belangrijke informatie
Afstand vanaf Utrecht circa 260 km.
Offerte aanvragen