Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Hotel Olympia

Hotel Olympia is een modern 4-sterren hotel in Alboraya, op ongeveer 10 minuten vanaf het centrum van Valencia en het strand. Het centrum is eenvoudig te bereiken met de metro, waarvan het station tegenover het hotel gelegen is.

Je kunt hier verblijven op basis van logies en ontbijt of half pension. Als je half pension hebt geboekt, dan kun je gebruik maken van het buffetrestaurant waar je kunt genieten van lokale specialiteiten zoals bijvoorbeeld traditionele Valenciaanse paella.

Beschrijving

Omgeving
Alboraya is een plaats die grenst aan de mooie stad Valencia. In Valencia is het heerlijk struinen door de historische binnenstad met diverse bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Op de stranden in de regio is het goed toeven. Voor wat cultureel vermaak, breng je een bezoek aan Ciutat de les Arts i les Ciències, een nieuwe wijk met moderne architectuur en een diversiteit aan musea en een van de grootste zeeaquaria van Europa.
Kamers
De ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, TV, bureau, gratis WiFi en een eigen badkamer.
Faciliteiten
Er is een binnenzwembad (helaas niet toegankelijk), een fitnessruimte en spa faciliteiten.
Toegankelijkheid
Afm. lift 80 x 120 cm, deurbreedte kamerdeur 80 cm, deurbreedte badkamer 85 cm, bedhoogte 57 cm, ruimte tussen vloer en onderkant bed 25 cm, hoogte toilet 42 cm.
Aanwezige hulpmiddelen
Toilet met 2 opklapbare handgrepen, inloopdouche met opklapbaar zitje incusief leuningen. De meeste hulpmiddelen zijn lokaal te huren, dit regelen wij graag voor u.

Prijzen

Hoogseizoen
Prijzen op aanvraag beschikbaar
Catering
Logies, logies en ontbijt, half pension mogelijk
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Offerte aanvragen