Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Hotel Asteria Fantasia

Dit hotel is prachtig gelegen tussen de pijnboombossen net ten westen van Kemer, direct aan het strand waar je op een van de ligbedden heerlijk tot rust kunt komen en ondertussen een kleurtje kunt krijgen.
Voor wat meer actie kun je je uitleven in een van de zwembaden of met een van de vele sportfaciliteiten zoals tennis, tafeltennis, fitness, boogschieten of diverse watersporten.

Beschrijving

Omgeving
Het hotel is omringd door schitterende pijnboombossen en natuurlijk het strand. Op circa 700 meter vind je meerdere winkels, restaurants en bars. Voor een cultureel uitstapje is het zeker aan te raden het Antalya Museum te bezoeken.
Kamers
De kamers zijn voorzien van tv, minibar, kluisje, koffie-/theezetfaciliteiten, centraal geregelde airconditioning. De meeste kamers beschikken over een balkon.
Faciliteiten
Er zijn een buffetrestaurant, 3 á la carte restaurants (met reservering), poolbar, disco, dokterspost, een grote hoeveelheid aan sportfaciliteiten, zoals onder veel meer tennis, tafeltennis, boogschieten, beachvolleybal, watersporten zowel gemotoriseerd (tegen betaling) als ongemotoriseerd (gratis), en 2 zwembaden waarvan een met glijbanen en een apart kinderbad.
Toegankelijkheid
Afm. liften 110x172 cm, deurbreedte kamer 105 cm, hoogte bed 60 cm, ruimte tussen vloer en onderkant bed 10 cm, deurbreedte badkamer 105 cm, hoogte toilet 43 cm, ruimte naast toilet 83 cm beide zijden, afmeting roll in douche 100x163 cm.
Aanwezige hulpmiddelen
Opklapbare handgrepen toilet aan beide zijden, 1 handgreep douche, douchezitje (47 cm hoog), noodtelefoon in badkamer. Diverse hulpmiddelen zijn ter plaatse te huren, ook kan dialyse-zorg geregeld worden. Wij helpen u hier graag mee.

Prijzen

Hoogseizoen
Vanaf € 78,50 per persoon per nacht o.b.v. All-Inclusive
Laagseizoen
Vanaf € 42,50 per persoon per nacht o.b.v. All-Inclusive
Catering
All-Inclusive
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID-kaart of paspoort + visum (zelf regelen)
Inentingen
Zie https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/turkije voor de actuele adviezen over benodigde vaccinaties.
Belangrijke informatie
Identiteitsbewijs dient op het moment van reizen naar Turkije nog minimaal 180 dagen geldig te zijn. Ook heb je een toeristenvisum nodig, deze kan worden aangevraagd via https://www.evisa.gov.tr/nl/
Luchthaven
Antalya
Bijzonderheden
Het hotel heeft de mogelijkheid om aangepast vervoer te verzorgen vanaf de luchthaven. Ook is het mogelijk een aangepaste auto te huren.
Offerte aanvragen