Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Club Asteria Belek

Op circa 8 km. buiten Belek vindt u dit ruim opgezette vakantiepark. De kamers bevinden zich in diverse gebouwen van 2 of 3 verdiepingen hoog die liggen verspreid in een tropische tuin. De faciliteiten bestaan onder (veel) meer uit een aantal bars, meerdere restaurants, winkeltjes, kapsalon, doktersservice, wasservice en een groot zwembad met 2 glijbanen.

Beschrijving

Omgeving
Belek ligt aan de Turkse Rivièra, tussen de bekende steden Antalya en Side. In het gebied bevinden zich enkele natuurgebieden waar je watervallen, grotten en zeldzame vogels kunt vinden. Ook zijn er archeologische hoogstandjes te ontdekken in de omgeving, zoals een amphitheater uit de 2e eeuw!
Kamers
De ruim opgezette kamers zijn voorzien van centrale airconditioning, telefoon, televisie, minibar en kluisje (tegen betaling) en balkon. De badkamer heeft een roll in douche en een toilet.
Faciliteiten
3 bars, 4 restaurants, winkeltjes, kapsalon, doktersservice, wasservice en een groot zwembad met 2 glijbanen.
Toegankelijkheid
Breedte deuren 90 cm, hoogte bed: 50 cm, ruimte tussen vloer en onderkant bed 10 cm, hoogte toilet 45 cm.
Aanwezige hulpmiddelen
Handgrepen bij toilet, roll in douche met opklapbaar zitje en handgreep, noodtelefoon in badkamer. Diverse hulpmiddelen zijn ter plaatse te huren, evenals thuiszorg en dialyse-zorg. Wij helpen u hier graag mee.

Prijzen

Hoogseizoen
Prijzen op aanvraag
Laagseizoen
Prijzen op aanvraag
Catering
All inclusive
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID-kaart of paspoort + visum (zelf regelen)
Inentingen
Zie https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/turkije voor de actuele adviezen over benodigde vaccinaties.
Belangrijke informatie
Identiteitsbewijs dient op het moment van reizen naar Turkije nog minimaal 180 dagen geldig te zijn. Ook heb je een toeristenvisum nodig, deze kan worden aangevraagd via https://www.evisa.gov.tr/nl/
Luchthaven
Antalya
Offerte aanvragen