Appartementen Campings Hotels
België Duitsland Griekenland Italië Nederland Portugal Spanje Turkije

Villa Olymp

Villa Olymp, de naam zegt het al, met uitzicht op de berg Olympus ligt op het vaste land van Griekenland in een prachtige en rustige omgeving. Het hotel is volledig aangepast voor gasten met een handicap en alle medewerkers zijn erop getraind om aan uw wensen tegemoet te komen.

Het hotel beschikt over 16 kamers en suites die allemaal toegankelijk zijn en elke kamer heeft een eigen thema waardoor je je in de mediterrane sferen kunt onderdompelen. Hier geen groot entertainment, maar kennismaken met de lokale bevolking en de traditionele Griekse keuken.

Beschrijving

Omgeving
Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren, wetlands en met een rijke flora en fauna, je kunt hier twaalf maanden per jaar op vakantie gaan. Dat komt enerzijds door de stranden van Pieria die schitterend en ideaal zijn voor een zomervakantie, anderzijds omdat zich hier de berg Olympus en het Pieria-gebergte bevinden, die ideaal zijn voor wandelaars en bergbeklimmers.
Kamers
Alle kamers zijn licht en ruim, beschikken over een balkon, een TV, telefoon, air conditioning en WIFI. Uiteraard heb je een eigen badkamer met roll-in douche.
Faciliteiten
Binnenzwembad met lift, excursiemogelijkheden, zwemmen in zee of zwembad onder begeleiding mogelijk, thuiszorg mogelijk
Toegankelijkheid
Alle kamers zijn bereikbaar en toegankelijk met een rolstoel, geef bij de reservering aan wat je nodig hebt zodat de juiste kamer voor je geboekt kan worden.
Aanwezige hulpmiddelen
Hoog/laag bedden, tilliften, douchestoelen en meer (tegen betaling)
Excursies
Zwemmen in zee onder begeleiding van een zeer ervaren zweminstructeur gespecialiseerd in het zwemmen met mensen met een beperking, bezoek de berg Olympus, de White Mountains, dag naar Athene/Thessaloniki en meer.

Prijzen

Hoogseizoen
Prijzen p.p.p.n. o.b.v. half pension: Comfort rooms € 70,00; Junior Suites € 88,00, Suites € 99,00
Laagseizoen
Bovenstaande prijzen gelden het hele seizoen in 2019
Toevoegingen
Derde persoon in de suite: Junior Suites € 44,00 p.p.p.n.; Suites € 50,00 p.p.p.n.
Catering
Half pension is inclusief, toeslag voor vol pension bedraagt € 15,00 p.p.p.n.
Toeslag 1-persoons gebruik
Comfort rooms € 30,00 p.n.; Junior Suites € 34,00 p.n.; Suites € € 55,00 p.n.
Vaste bijkomende kosten
Reserveringskosten € 22,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reisdocument
ID kaart
Belangrijke informatie
Wil je liever boeken o.b.v. logies/ontbijt dan bespaart u hiermee € 10,00 p.p.p.n. op de genoemde halfpensionprijzen.
Offerte aanvragen