Gastenboek

Heel erg bedankt

Helaas kon onze vakantie vanwege Corona niet doorgaan, ik wil je graag bedanken voor alle moeite die je er in gestopt hebt. Heel jammer dat we niet konden gaan, maar het is zo. Mocht het toch nog gaan lukken om met ons drieën weg te gaan, dan neem ik contact met je op. Nogmaals heel erg veel dank Ingrid voor de moeite! Ik vond het heel fijn dat je het voor elkaar gekregen had om een vakantie voor ons te regelen, dat vond ik heel mooi en waardeer ik heel erg. Het was voor mij namelijk best lastig om überhaupt iets te regelen, dus ik was blij dat Vakantie en Zorg wel mogelijkheden had. Je bent een topper!

Marinka

Fijn hotel

Ingrid en Marleen,

We hebben vandaag jullie kaartje gekregen. Bedankt. Ondanks het weer hebben we fijne dagen gehad in Noordwijk/Leiden. De Kim is een prima hotel, alles was goed geregeld.
Nogmaals bedankt.

Groetjes, Wilhelmien & Arnoud

Hallo allemaal!

In de zomer van 2018 bedachten wij, twee vriendinnen, een plan: samen naar Londen! Vorige week was het dan eindelijk zo ver: vier zonnige dagen hebben wij in deze prachtige, rolstoeltoegankelijke stad mogen doorbrengen. Wat hebben we genoten! Even terug naar het begin. Londen, ja! Maar hoe zorgen we ervoor dat alle noodzakelijke hulpmiddelen aanwezig zijn? Zelf organiseren? Dit bleek al snel geen optie. Na wat zoekwerk zijn we uitgekomen bij het reisbureau Vakantie & Zorg, gespecialiseerd in aangepaste vakanties. Veelvuldig hebben wij telefonisch overlegd: niets was te veel, er werd altijd goed naar onze wensen geluisterd. Eenmaal in Londen was dan ook alles tip top geregeld. Dit hadden wij zelf niet voor elkaar gekregen! Kortom, een echte aanrader voor een onbezorgde vakantie met alle benodigde hulpmiddelen! 

Chantal & Ingrid, hartelijk bedankt! 

Zonnige groetjes, Dena & Kyra

         

Graag willen wij onze waardering geven voor ons afgelopen reisje naar Parijs. 

Vorige week is een lang gekoesterde wens van ons gerealiseerd......Oude herinneringen ophalen in Parijs. We hebben vroeger veel zelfstandig gereisd, ook met een rolstoel. Helaas wordt met zijn tweeën reizen te zwaar. Parijs was al een aantal keren afgeblazen. Te weinig deelnemers na de aanslagen, uitgeloot en de laatste keer lag ik 's avonds in het ziekenhuis in plaats van in het hotel in Parijs. Op een beurs kwamen we Ingrid en Chantal tegen van Reisburo Vakantie & Zorg en zij vertelden ons dat het ook mogelijk is om een reis te laten begeleiden door een vrijwilliger, dus samen, maar toch begeleid reizen. Door Reisburo Vakantie & Zorg werd een vrijwilliger voorgesteld waarmee we kennis hebben gemaakt en toen dat klikte kon de reis doorgaan. Toen de vrijwilligers op de ochtend van vertrek op hun beurt in het ziekenhuis zaten, zagen wij de bui al hangen......... daar ging ons reisje naar Parijs voor de 4e keer.  Maar niet Reisburo Vakantie & Zorg, binnen een uurtje regelden zij andere hulpverleners. Ook met de nieuwe begeleiders klikte het fantastisch en zo gingen we dan met een uur vertraging toch op weg naar Parijs. We hebben alle wensplekken kunnen bezoeken. Het hotel was exact zoals het tevoren overlegd was. We werden afgezet en weer opgehaald op onze tijd. Zodoende konden wij net zo lang of kort rond hangen waar wij dat maar wilden. Zo kwam de sfeer wel heel dicht in de buurt van ons eerste tripje naar Parijs met zijn tweeën. Ook deze twee vrijwilligers hebben een zeer ruime ervaring met het reizen met rolstoelers, over de hele wereld. We konden dus veel ervaringen uitwisselen. Het is de hele tocht geen moment stil geweest. Kortom een groot succes. Dit reisbureau is zeker het aanraden waard!

Lodewijk en Diny