Over ons

Ik ben Ingrid Roelofs, verpleegkundige van beroep, woonachtig in Emmen en eigenaar van Reisburo Vakantie & Zorg.

Als verpleegkundige heb ik altijd in de ouderenzorg gewerkt en daar kwam al snel en regelmatig de vraag: 'Ik wil graag op vakantie, maar wie neemt dan de zorg over?' Na een aantal individuele reizen te hebben begeleid als verpleegkundige ontstond bij mij de behoefte om dit voor meer mensen mogelijk te maken en zo heb ik in 2008 Reisburo Vakantie & Zorg opgericht.

Ik ben zelf gek op reizen en ik vind dat reizen voor iedereen mogelijk moet zijn, met of zonder beperking. Met dit in het achterhoofd probeer ik elk jaar opnieuw mooie reizen samen te stellen met zon voor de liefhebbers, rust bijvoorbeeld in cruises voor mensen waarvoor reizen eigenlijk te vermoeiend is en uitdaging voor de avonturiers.

Ik ben begonnen met het organiseren van individuele vakanties, daarbij regelde ik dan ook de zorg, de excursies, de transfer naar het hotel en huurde ik de benodigde hulpmiddelen. Gaandeweg kwamen er steeds meer vragen naar begeleide reizen en vanaf 2012 ben ik begonnen met het organiseren van begeleide zorgvakanties. Inmiddels bieden we een groot aantal reizen per jaar aan, zowel individueel als in groepsverband, die reizigers met een beperking de hele wereld over voeren.

De groepsreizen worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers die met tomeloze inzet en veel enthousiasme uw vakantieervaring onvergetelijk maken. Zonder deze vrijwilligers zou Reisburo Vakantie & Zorg de reizen niet voor u kunnen organiseren. Zij zijn van onschatbare waarde. Bij de maatwerkreizen maken we gebruik van lokale zorgaanbieders, dit betekent dat er verschil kan bestaan in benadering en uitvoering van de zorg, maar dit maakt uw vakantie vaak ook tot een fijne en ontvergetelijke ervaring en wellicht doet u nog nieuwe ideeën op.

Met een hartelijke vakantiegroet,

 

Ingrid Roelofs

 

 

 

Mijn naam is Marleen Schipper, ik woon met mijn gezin in Erm en ben net begonnen bij Reisburo Vakantie & Zorg.

Na mijn toeristische opleiding ben ik jaren werkzaam geweest in de cruisebranche. Ik ben er nu een aantal jaren uit geweest, maar de reiswereld bleef trekken. Toen deze mogelijkheid voorbij kwam, heb ik deze met beide handen aangepakt!

Ik vind het leuk om dingen te regelen en in mogelijkheden te denken en om deze om te zetten in een onvergetelijke vakantie voor u.

Hopelijk mag ik ook voor u binnenkort aan de slag!

 

Met reislustige groet,

Marleen Schipper

 

Mijn naam is Milan Boerema. Ik ben 21 jaar oud en ben 3e jaars student van de studie HBO-verpleegkunde in Groningen. Ik heb de mogelijkheid gekregen om een halfjaar stage te lopen bij Reisburo Vakantie & zorg als verpleegkundige. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Ik woon samen met mijn ouders in het Drentse Zuidlaren, waar ik tevens geboren ben. Ik heb een jaar in de thuiszorg gewerkt en ben tot heden aan het werk in een verpleeg- en verzorgingstehuis. Ik haal veel voldoening uit mijn werk en vind het prettig om mensen gepaste zorg te bieden die zij verdienen. 

Ik vind het geweldig om te reizen en daarom lijkt het mij fantastisch om dit te combineren met de functie als verpleegkundige. In het aankomende halfjaar zal ik 3 reizen maken. Ik hoop u de vakantie van uw leven te bezorgen samen met de andere vrijwilligers! 

Een hartelijke groet,

Milan Boerema