Belgiƫ Portugal Zuid Afrika

Wilt u graag alleen of met een reispartner op vakantie, maar wel de zekerheid hebben van reisleiding dan adviseren wij u om eens te kijken bij onze arrangementen. Hierbij reist u wel in een groep, maar deze wordt willekeurig samengesteld door de aanbieder van het arrangement. De groep wordt begeleid door een reisleider tijdens de excursies, maar tussendoor gaat u uw eigen gang. Er reist geen verpleegkundige of verzorgende met u mee, maar indien nodig kunnen we ter plekke vaak wel zorg voor u inhuren. U kiest hieronder het land waar u naar toe wilt reizen en zoekt het arrangement dat bij u past.

Dementie Totaal

Vertrek 8 februari 2019 - Samen nog op vakantie, warm en maar 3 uur vliegen, ondanks dat uw partner (mogelijk) al in een.. Lees meer »

Kerst aan de Vlaamse kust

Vertrek - U verblijft in het zeer goed aangepaste hotel Middelpunt in Middelkerke. Het hotel ligt op loopafstand van de.. Lees meer »

5 daagse tuinroute Kaapstad

Vertrek - Deze Garden Route-tour voert u langs het kustparadijs van Zuid-Afrika! Rustige stranden met dramatische.. Lees meer »

12-daagse Kruger Park en Kaapstad tour

Vertrek - Ervaar het beste wat Zuid-Afrika te bieden heeft in 2 weken! Dit is een combi van de populaire 8-daagse Kruger.. Lees meer »

8 daagse safari in het Kruger Park

Vertrek - Tijdens deze populaire 8-daagse Kruger National Park tour besteden we 4 dagen aan het verkennen van het Kruger.. Lees meer »