Cruise Belgiƫ Costa Rica Griekenland Indonesiƫ Portugal Turkije Zuid Afrika

Wilt u graag alleen of met een reispartner op vakantie, maar wel de zekerheid hebben van reisleiding dan adviseren wij u om eens te kijken bij onze arrangementen. Hierbij reist u wel in een groep, maar deze wordt willekeurig samengesteld door de aanbieder van het arrangement. De groep wordt begeleid door een reisleider tijdens de excursies, maar tussendoor gaat u uw eigen gang. Er reist geen verpleegkundige of verzorgende met u mee, maar indien nodig kunnen we ter plekke vaak wel zorg voor u inhuren. U kiest hieronder het land waar u naar toe wilt reizen en zoekt het arrangement dat bij u past.

Rondreis Costa Rica

Vertrek o.b.v. beschikbaarheid - Deze prachtige rondreis laat je uitgebreid kennis maken met het imposante Costa Rica. Om maar enkele.. Lees meer »

Dialysereis Turkije

Vertrek op basis van beschikbaarheid - U wilt graag op vakantie, maar moet een aantal keren per week dialyseren. Voor u is het dan niet eenvoudig om.. Lees meer »

5 daagse tuinroute Kaapstad

Vertrek o.b.v. beschikbaarheid - Deze Garden Route-tour voert u langs het kustparadijs van Zuid-Afrika! Rustige stranden met dramatische.. Lees meer »

12-daagse Kruger Park en Kaapstad tour

Vertrek o.b.v. beschikbaarheid - Ervaar het beste wat Zuid-Afrika te bieden heeft in 2 weken! Dit is een combi van de populaire 8-daagse Kruger.. Lees meer »

8 daagse safari in het Kruger Park

Vertrek o.b.v. beschikbaarheid - Tijdens deze populaire 8-daagse Kruger National Park tour besteden we 4 dagen aan het verkennen van het Kruger.. Lees meer »

Cruise Panamakanaal

Vertrek 29 november 2020 - Maak je klaar voor de geweldige combinatie van cruisen aan boord van ons nieuwste en meest opwindende schip,.. Lees meer »