Cruise België Costa Rica Griekenland Indonesië Portugal Turkije Zuid Afrika

8-daagse cruise Alaska

Prachtige 8-daagse cruise in Alaska: de Inside Passage vanaf Seattle

Offerte aanvragen
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
02 mei 2020 (wekelijks vertrek t/m 27 juni 2020)
Reisdata eind
09 mei 2020

Schip

Schip
Norwegian Joy
Omschrijving
De beste manier om Alaska te bevaren is nu nog beter nu Norwegian Joy zich bij haar zusterschip Norwegian Bliss voegt. Vind je fijne plek aan boord van de Norwegian Joy wanneer ze het hele jaar door cruist vanaf de westkust naar Alaska, de Mexicaanse Riviera en het Panamakanaal vanuit Miami en Los Angeles. Geniet van de adrenaline terwijl je midden op de oceaan racet op een spannende racebaan met twee niveaus. Ga helemaal op in het wonder van een virtuele wereld in het Galaxy Pavilion. Laat u verwennen in luxe in onze nieuwe, ruime en prachtig ingerichte accommodaties. Verken de wildernis van Alaska, inclusief peulen walvissen van dichtbij in het ongerepte Icy Strait Point. Geniet van onvergetelijke vakantie-ervaringen op de Norwegian Joy.

Vaarroute

De vaarroute ziet er als volgt uit:

Dag
1. Seattle, inscheping. Vertrek: 17.00 uur
Omschrijving
Seattle ligt op de landtong tussen Puget Sound en Lake Washington, met de Olympische en Cascade Mountains op de achtergrond. Zweef omhoog met de futuristische Space Needle en ervaar het uitzicht bovenop dit prachtige monument gemaakt voor de Wereldtentoonstelling van 1962.
Dag
2. Dag op zee
Omschrijving
-
Dag
3. Ketchikan, Alaska. Aankomst: 07.00 uur - Vertrek: 15.00 uur
Omschrijving
De Indiase Tlingit-naam, Kach Khanna, betekent 'gespreide vleugels van de adelaar'. De kans is groot dat je een van deze prachtige vogels ziet zitten bovenop een Sitka-boom. Dankzij de overvloedige regenval wordt Ketchikan omgeven door enkele van 's werelds meest weelderige wildernis.
Dag
4. Juneau, Alaska. Aankomst: 07.00 uur - Vertrek: 13.30 uur
Omschrijving
Juneau wordt de 'piekervaring van Alaska' genoemd, zeker vanwege zijn ongeëvenaarde gletsjeruitzicht vanaf plaatsen als Tracy Arm Fjord, de Juneau Icefields en Glacier Bay National Park. Kajak omhoog op een van de vele beschermde waterwegen van het gebied, ga vliegtochten maken, bezoek de historische binnenstad of probeer goud te zoeken. De majestueuze Mendenhall-gletsjer ligt bijna 12 mijl buiten Juneau, de moeite waard!
Dag
4. Endicott Arm & Dawes Glacier (cruisen)
Omschrijving
Dit is de reden waarom bezoekers naar Alaska komen om gletsjers zo prachtig als Dawes te zien en om daar te komen is de helft van de opwinding. Van Stephens Passage zal het schip de gletsjer fjord van Endicott Arm invaren, de zuidelijke zusterfjord naar Tracy. Endicott is echter speciaal. Het fjord is minder bevaren, en aan het hoofd, Dawes Glacier. Maar eerst, de 31-mijl fjord. Pure granieten muren. Watervallen. Sparren en hemlocksparren klampen zich vast aan de steile kanten. Het is de definitie van ongerept. Zoek naar "bergachtige stukjes", zwevende stukjes ijs, sommige lijken meer op sculpturen, sommige met rustende zeehonden bovenop. Houd ook een oogje open voor beren, berggeiten en walvissen. Terwijl we de gletsjer naderen, luister je naar donderende scheuren en houd je je camera gereed. Dawes is een actieve vloedgletsjer die zich dagelijks terugtrekt en afkalving veroorzaakt, waar enorme stukken ijs in de zee duiken. Met een lengte van 600 voet en een halve mijl breed, kan deze blauwgetinte, krachtige gletsjer het hoogtepunt van uw cruise in Alaska zijn.
Dag
5. Icy Strait Point, Alaska. Aankomst: 07.00 uur - Vertrek: 17.00 uur
Omschrijving
"Waar de noordenwind niet waait." Bekend om dit beroemde gezegde, Icy Strait Point is de ideale landingsplaats voor avonturiers op zoek naar een nieuwe ervaring. Adembenemend en opwindend, Icy Strait Point neemt je echt mee naar de wilde dingen. Het is een van de weinige plaatsen op de wereld waar dieren in het wild de menselijke bevolking overtreffen. Een reis hier naartoe voldoet zeker aan uw smaak voor avontuur. Maak een cruise vanaf Icy Strait Point en geniet van het ontzagwekkende landschap van Alaska en de vele excursiemogelijkheden die Norwegian Cruise Line te bieden heeft.
Dag
6. Dag op zee
Omschrijving
-
Dag
7. Victoria, British Columbia. Aankomst: 12.00 uur - Vertrek: 19.00 uur
Omschrijving
Wandel door de ruime gazons van prachtige Butchart-tuinen met zijn exotische flora en prachtige fonteinen. Verken het historische Bastion Square, de schatten van Chinatown en de vele bezienswaardigheden en geluiden langs de promenade van de Inner Harbor.
Dag
8. Seattle, ontscheping. Aankomst: 06.00 uur

Prijzen

Reisprijs
€ Op aanvraag
Inclusief
Havengelden en belastingen
Entertainment
Maaltijden
Exclusief
Vluchten/transfers/hotelovernachting Seattle
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Excursies
Toeslag specialiteitenrestaurants
(Non) alcoholische dranken
Roomservice
Reis-en annuleringsverzekering
Extra's
Ervaar de vrijheid van het "Freestyle cruising"!
Belangrijke informatie
Wij maken heel graag een passende offerte bij uw wensen. Neemt u gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden!
Bijzonderheden
Vaste bijkomende kosten: Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor dezelfde reis: Bijdrage GGTO € 15,00 en Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reserveer nu!