Cruise België Costa Rica Griekenland Indonesië Portugal Turkije Zuid Afrika

5 daagse tuinroute Kaapstad

Deze Garden Route-tour voert u langs het kustparadijs van Zuid-Afrika! Rustige stranden met dramatische bergdecoraties, opwindende bergpassen, ontspannende bossen en unieke dierenontmoetingen zijn slechts enkele hoogtepunten. Dit is een perfecte toevoeging na de 12-daagse Kruger & Kaapstad-tour.

Offerte aanvragen
Aantal dagen
5 dagen
Reisdata begin
o.b.v. beschikbaarheid

Programma

Houd er rekening mee dat de onderstaande route ook in omgekeerde volgorde kan worden uitgevoerd en dat andere wijzigingen kunnen optreden vanwege de beschikbaarheid van accommodatie of andere onvoorziene omstandigheden.

Dag
1
Omschrijving
We vertrekken vanuit Kaapstad om 7.30 uur (raadpleeg de informatie voor vertrek) en reizen naar het mooie Hermanus (alleen in het seizoen) dat beroemd is om de Antarctische walvissen die naar Walkers Bay komen om te kalven (seizoensgebonden). De route naar Mosselbaai loopt via landerijen van appel- en perenboomgaarden en glooiende heuvels. We zullen onderweg van de lunch genieten en daarna rijden we naar Sedgefield, waar we twee nachten verblijven.
Dag
2
Omschrijving
Na een stevig ontbijt rijden we via George en de pittoreske Outeniqua-pas naar het mekka van de Zuid-Afrikaanse struisvogelteelt - Oudtshoorn. We zullen u een van de vele struisvogel showboerderijen en de Cango Wildlife Farm laten zien. Als u goed ter been bent kunt u ook de wereldberoemde en prachtige druipsteengrot bezoeken - Cango Caves * (optionele kosten aangezien het helemaal niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers). Na een ontspannen rit terug met een adembenemend uitzicht, ontspannen we ons voor de tweede nacht in Sedgefield.
Dag
3
Omschrijving
Vandaag rijden we naar Knysna, via Wilderness en het Lake District, een van 's werelds meest pittoreske tochten. Na een fascinerende stop bij Knysna Heads en een bootcruise * (afhankelijk van het weer en optionele extra kosten) op de Knysna Lagoon reizen we naar het hart van de Garden Route - het Tsitsikamma National Park - dat een 80 km lange strook prachtige kustlijn omhelst, samen met een zee reservaat dat zich 5 km voor de kust uitstrekt. Ontspan of geniet van een wandeling in een bos dat rijk is begiftigd met planten en vogels, de rotspoelen wemelen van het kleurrijke onderwaterleven; en er zijn vaak walvissen, dolfijnen en zeeotters te zien die dicht bij de kustlijn vissen.
Dag
4
Omschrijving
's Morgens bezoek je de Monkeyland *, Birds of Eden * en de Elephant Sanctuary * (* optionele extra kosten) waar je ook heerlijk kunt ontspannen. Na een fijne ochtend brengt de reis ons naar Stormsriver, het avonturencentrum van de Tuinroute met de Bloukrans Bungi-jump * (216M !!), een van de hoogste ter wereld. We maken een ontspannen rit langs een meer fantastische kustlijn voordat we terugkeren naar Tsitsikamma Forest voor de tweede nacht.
Dag
5
Omschrijving
Op de laatste dag maken we een ontspannen rit langs de adembenemende kustlijn naar de vijfde grootste stad van Zuid-Afrika: Port Elizabeth, ook bekend als "vriendelijke stad" of "winderige stad" of gewoon PE. De tour eindigt bij aankomst in PE.

Prijzen

Reisprijs
€ Op aanvraag
Let op
Deze reis wordt alleen uitgevoerd op aanvraag en meestal in combinatie met de 12 daagse Safari & Kaapstad tour
Inclusief
4 nachten verblijf o.b.v. B&B zoals vermeld in de beschrijving, alle genoemde transfers, excursies en entreegelden zoals vermeld, Engels sprekende chauffeur/gids
Exclusief
Vliegtickets, airporttransfer (is mogelijk tegen extra kosten), hotel voor en na de tour, optionele excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven, reisverzekeringen, persoonlijke verzorging, wasservice.
Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor deze reis: bijdrage GGTO € 15,- en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Extra's
* Knysna Head Boat cruise: Rand 170
* Monkeyland & birds of Eden combo: Rand 260 - Rand 335
* Bloukrans bridge bungi jump (216m): Rand 790
Reisdocument
Je hebt geen visum nodig voor een Zuid-Afrika vakantie korter dan 90 dagen. Bij de douane krijg je een sticker in je paspoort (let er op dat je minimaal 2 lege bladzijden in paspoort hebt). Het paspoort moet tenminste 30 dagen geldig zijn na terugkomst.
Inentingen
* Hepatitis A vaccinatie bij verblijf onder onhygiënische omstandigheden.
* Malaria is afhankelijk van seizoen en gebied dat u bezoekt. Vraag hiernaar bij de GGD
Belangrijke informatie
* Je moet beschikken over bewijs van voldoende financiële middelen
* Je moet in het bezit zijn van documenten die het doel van je reis aantonen
* Je moet in het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar de volgende bestemming
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
Ambassade Registratie
Laat VisumCentrale uw reis registreren bij het Ministerie van Buitenlandse zaken zodat u met een gerust hart op reis kan gaan. Voor slechts €30 per persoon zullen wij uw reis registreren bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Registratie houdt in dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken op de hoogte zal zijn van uw reisplannen en dat u bent ingeschreven in de 24/7 Informatieservice van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zodat u altijd op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie en om uw reis te registreren: https://visumcentrale.nl/ambassade-registratie
Reserveer nu!