Cruise België Costa Rica Griekenland Indonesië Portugal Turkije Zuid Afrika

8 daagse safari in het Kruger Park

Tijdens deze populaire 8-daagse Kruger National Park tour besteden we 4 dagen aan het verkennen van het Kruger National Park. Hier heb je een goede kans om de Big Five en veel andere dieren, planten en vogels in hun natuurlijke omgeving te zien. De volgende 3 dagen worden doorgebracht in een privé-game-reservaat waar je op gamedrives gaat, eventueel loopt / fietst met cheeta's, Jessica het beroemde nijlpaard ontmoet en andere upclose-dier-ontmoetingen beleeft.

Luister naar het roepen van dieren, proef traditionele gerechten, zie de beroemde dieprode zonsondergangen, voel de Afrikaanse hartslag, ontmoet andere reizigers, heb plezier en nog veel meer ... allemaal in 8 dagen!

Offerte aanvragen
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
o.b.v. beschikbaarheid

Programma

Let op: dag 1 - 8 van onderstaande route kan in omgekeerde volgorde verlopen of er kunnen andere wijzigingen optreden vanwege de beschikbaarheid van accommodaties of andere onvoorziene omstandigheden.
Let op: dagen 9 - 12 zijn een aanvulling op de Kruger-safari en worden niet voltijds begeleid, verblijf is alleen op basis van logies en ontbijt. De transfers en excursies in Kaapstad zijn volledig toegankelijk.
Houd er rekening mee dat data en prijzen kunnen veranderen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, zonder voorafgaande kennisgeving.
De reis gaat gegarandeerd vertrekken zodra er vier reizigers hebben ingeschreven, u wordt hier z.s.m. van op de hoogte gebracht.

Dag
1
Omschrijving
De reis begint vandaag om 7 uur ‘s morgens in Johannesburg (zie informatie vóór vertrek) en brengt ons oostwaarts door de glooiende heuvels van het Highveld. We lunchen onderweg naar het Kruger National Park dat we vanuit het zuidwesten binnenkomen. De eerste twee nachten brengen we door in het hoofdkamp Skukuza.
Dag
2, 3 en 4.
Omschrijving
We brengen de komende drie dagen door in het Kruger National Park. Dit enorme park van 2 miljoen hectare herbergt de Big Five en vele andere soorten dieren, vogels en planten. Kruger Park is een vooraanstaand lokaal en internationaal wildpark met uitstekende kampen, een prachtig uitzicht en een rustige omgeving. Het park biedt opwindende ritten door zowel dichte bush als droge scrub. We zullen het meest rijden in de vroege ochtend en avond omdat er dan nu eenmaal het meest te zien is, je zult zeker de schoonheid van het Kruger Park ontdekken en genieten van de unieke beelden die aan je voorbij trekken. Neem vooral je camera mee want hier kun je je vaardigheden gebruiken om de meest bijzondere en unieke beelden vast te leggen, wat een herinneringen voor als je weer thuis bent. De nachten worden doorgebracht in verschillende hoofd- en privékampen in het park, met de eerste twee nachten in Skukuza-kamp en nachten drie en vier in het Satara-kamp (let op, dit hangt af van de beschikbaarheid en kan veranderen). Optionele nachtelijke game drive met extra kosten * beschikbaar op aanvraag.
Dag
5, 6 en 7.
Omschrijving
Na het ontbijt en een gamedrive in de ochtend vertrekken we vanuit het Kruger National Park en gaan we naar een prachtig privé-wildreservaat, bekend van het opnieuw uitzetten van dieren in het wild en het met de hand grootbrengen van weesdieren, waar we 3 nachten doorbrengen. Activiteiten omvatten ochtend en middag gamedrives en bushwalk / -ritten, misschien kun je zelfs een wilde cheetah aanraken en een bezoek brengen aan het beroemde nijlpaard 'Jessica' * dat je zoete aardappelen en maïs kunt voeren (optionele extra kosten). Let op: safaritochten in het privéreservaat worden gedaan in de standaard voertuigen en je moet op een gewone stoel zitten. We hebben extra riemen om je te helpen met balans als dat nodig is. De bushwalk / -ritten kunnen moeilijk zijn voor rolstoelgebruikers in droge omstandigheden, d.w.z. zacht zand. Diners worden geserveerd in een traditionele "Boma" rond een laaiend vuur.
Dag
8
Omschrijving
Onze laatste dag is een mooie dagreis terug naar Johannesburg, waar je na een onvergetelijke epische safari wordt afgeleverd op de luchthaven of in je hotel!

Prijzen

Reisprijs
€ Op aanvraag
Inclusief
7 nachten verblijf zoals vermeld in de beschrijving, alle transfers zoals vermeld in aangepaste voertuigen, ontbijt op dag 2 t/m 8, lunch op dag 2 t/m 7, diner op dag 1 t/m 7, alle vermelde excursies en entreeprijzen, Engels sprekende chauffeur/gids
Exclusief
Vliegtickets, hotel voor en na de safari in Johannesburg, transfer bij aankomst naar het hotel in Johannesburg, andere maaltijden, drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven, reisverzekeringen en visa, persoonlijke verzorging, wasservice
Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor deze reis: bijdrage GGTO € 15,- en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Extra's
* Night Game drive in het Kruger park: Rand 350
* Bezoek aan Jessica het nijlpaard: Rand 150
Reisdocument
Je hebt geen visum nodig voor een Zuid-Afrika vakantie korter dan 90 dagen. Bij de douane krijg je een sticker in je paspoort (let er op dat je minimaal 2 lege bladzijden in paspoort hebt). Het paspoort moet tenminste 30 dagen geldig zijn na terugkomst.
Inentingen
* Hepatitis A vaccinatie bij verblijf onder onhygiënische omstandigheden.
* Malaria is afhankelijk van seizoen en gebied dat u bezoekt. Vraag hiernaar bij de GGD
Belangrijke informatie
* Je moet beschikken over bewijs van voldoende financiële middelen
* Je moet in het bezit zijn van documenten die het doel van je reis aantonen
* Je moet in het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar de volgende bestemming
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
Ambassade Registratie
Laat VisumCentrale uw reis registreren bij het Ministerie van Buitenlandse zaken zodat u met een gerust hart op reis kan gaan. Voor slechts €30 per persoon zullen wij uw reis registreren bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Registratie houdt in dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken op de hoogte zal zijn van uw reisplannen en dat u bent ingeschreven in de 24/7 Informatieservice van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zodat u altijd op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie en om uw reis te registreren: https://visumcentrale.nl/ambassade-registratie
Reserveer nu!