Cruise België Costa Rica Griekenland Indonesië Portugal Turkije Zuid Afrika

Paradijselijk Bali

De meest geliefde vakantiebestemming van Indonesië is Bali dankzij de prachtige stranden, relaxte omgeving en vriendelijke bevolking. Op het “Eiland van de Duizend Tempels” kunt u getuige zijn van talrijke culturele en religieuze rituelen.
Wij gaan u tijdens deze reis de 'hotspots' van Bali laten zien en beleven, u kunt denken aan Ubud waar de film 'Eat, Pray, Love' met Julia Roberts werd opgenomen en de vele art galeries, met moderne kunst tot aan de meest bijzondere houtsnijwerken. Tempels die je gezien moet hebben zijn de Pura Besakih Tempel, Bakungan Tempel, Gunung Tempel en Tanah Lot.

Reserveer nu!
Aantal dagen
12 dagen
Reisdata begin
13 juni 2019
Reisdata eind
24 juni 2019

Accommodatie

U verblijft in accommodaties met minimaal 4 sterren.

* Gardenia Guesthouse; Gelegen in Sanur, oostzijde van Denpasar. Dit is een eenvoudig, maar zeer smaakvol klein hotel op 800 m van het strand. De zee is hier meestal rustig en zonder golven. De aangepaste kamers hebben de volgende faciliteiten: Zonder drempels, deurbreedte badkamer 67 cm, roll-in douche, handgrepen.

* Candidasa Discovery; Gelegen in Candidasa op oost Bali. Dit is een schattig boutique hotel aan de zee, er moet wel trap getrotseerd worden om in het water te komen. Dit hotel heeft geen speciaal aangepaste kamers, maar de kamers zijn ruim en zonder drempels, deurbreedte badkamer 85 cm, roll-in douche, géén handgrepen.

Programma

Om u een aantal hotspots van Bali te laten beleven hebben we voor u een uitdagende, maar relaxte rondreis samengesteld.

Dag
1. Vertrek uit Amsterdam
Omschrijving
Vandaag begint de reis waar u al zolang naar uit hebt gekeken, u vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol voor de lange vlucht naar Denpasar op Bali.
Dag
2. Aankomst in Denpasar
Omschrijving
Na een lange, vermoeiende vlucht arriveet u vandaag in het paradijs dat Bali heet. Vanaf de luchthaven van Denpasar wordt u naar uw hotel gebracht waar u tijd hebt om te acclimatiseren door te rusten, zwemmen of te genieten van een verkoelend drankje. Laat in de middag komt u bij elkaar om gezamenlijk een wandeling langs de boulevard te maken.
Dag
3. Tirta Empul
Omschrijving
Vandaag bezoekt u Tirta Empul, een tempel rond heilige waterfonteinen en het 'Nutmeg Forest' van Sangeh met zijn vriendelijke apen. In de vroege avond bent u getuige van een Kecac Firedance-optreden!
Dag
4. Candidasa
Omschrijving
Na het ontbijt checkt u uit bij het hotel in Sanur en vertrekt u oostwaards richting Candidasa. U stopt onderweg bij 'Goa lawah' bewoond door duizenden heilige vleermuizen en de traditionele zoutproductie in Kusamba.
Dag
5. Mount Agung
Omschrijving
Vandaag staat een avontuurlijke tour naar de Lempuyang-tempel op het programma. De tempel ligt hoog in de bergen en biedt een spectaculair uitzicht op de vulkaan Mount Agung! 's Middags kunt u proeven van tropische vruchten te midden van rijstvelden
Dag
6. 'Mother temple' Besakih
Omschrijving
Een trip naar de 'moedertempel' Besakih op de hellingen van de berg Agung mag natuurlijk niet ontbreken.
Dag
7. Farmers Walk
Omschrijving
Na het ontbijt chackt u uit bij uw hotel en verlaat u Candidasa om terug te rijden naar Sanur. Onderweg maakt u een stop in Muncan voor onze beroemde "boerenwandeling" met Suar de boer en tempelpriester en zijn vrouw Subita.
Dag
8. Strand dag
Omschrijving
Strand dag! Geniet van het strand van Sanur met onze strandrolstoel of reis door de stad naar het toeristische strand van Kuta
Dag
9. Uluwatu
Omschrijving
Last but not least rijdt u naar het zuiden van Bali: u bezoekt het Serangan Turtle Rescue Center en Uluwatu, de tempel op een klif die de Indische Oceaan overziet.
Dag
10. Afscheid van Bali
Omschrijving
Het is alweer tijd om afscheid te nemen van Bali. We hopen dat u met veel mooie herinneringen huiswaarts keert.
Dag
11. Aankomst in Amsterdam
Omschrijving
Afhankelijk van de vluchttijden arriveert u in de loop van de dag op Schiphol in Amsterdam.

Prijzen

Reisprijs
€ vanaf € 1.399 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 399
Let op
Indonesië is niet vrij van barrières, u zult daarom bereid moeten zijn om af en toe hulp te accepteren bij het betreden van bezienswaardigheden. De medewerkers van Accessible Indonesia proberen zoveel mogelijk drempels voor u weg te nemen, maar het vraagt van u zeker ook enige aanpassing en gevoel voor avontuur. De chauffeurs en Engelssprekende gidsen hebben ervaring met het begeleiden van rolstoelgebruikers tijdens het vervoer en bij het bezoeken van bezienswaardigheden.
Inclusief
9 nachten verblijf in een tweepersoonskamer o.b.v. B&B, alle transfers in een aangepaste minibus op Bali, alle entreegelden zoals genoemd in het programma, Engels sprekende gids en chauffeur, gebruik van strandrolstoel, douchestoel, toiletstoel, portable hellingen, portable handgrepen
Exclusief
Vliegtickets, overige maaltijden, drankjes, fooien, huur overige hulpmiddelen, persoonlijke/verpleegkundige verzorging, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van Schiphol, persoonlijke uitgaven
Reisdocument
Paspoort en visum (zelf aanvragen)
Inentingen
Aanbevolen vaccinaties voor Bali:
* Hepatitis A
* DTP
U dient zelf, voor het boeken, bij de GGD te informeren of reizen naar Bali in uw situatie geschikt is en of u meer beschermende maatregelen moet nemen. Meer informatie vindt u op: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/bali
Belangrijke informatie
De reis wordt NIET begeleid door vrijwilligers van Reisburo Vakantie & Zorg, de reis wordt uitgevoerd door onze lokale agent Accessible Indonesia. U reist op Bali in een internationale groep met reizigers.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
Om deze reis te kunnen maken moet u voldoen aan een aantal criteria:
* U moet fit genoeg zijn om in een tropisch klimaat te kunnen reizen
* U moet zelf een transfer kunnen maken, er zijn geen tilliften of hoog/laag bedden beschikbaar
* Wij kunnen op Bali geen complexe medische zorg bieden
* U maakt geen gebruik van een elektrische rolstoel
* U bent zich er van bewust dat u tegen hindernissen gaat aanlopen en bent bereid hulp te accepteren
Reserveer nu!