Cruise België Costa Rica Griekenland Indonesië Portugal Turkije Zuid Afrika

Dialysereis Turkije

U wilt graag op vakantie, maar moet een aantal keren per week dialyseren. Voor u is het dan niet eenvoudig om goed en vertrouwd op vakantie te gaan. Niet gemakkelijk, maar ook niet onmogelijk.

Wij bieden de mogelijkheid om in het Turkse Mahmutlar vakantie te vieren in een fijn en luxe appartement . Het appartement heeft één slaapkamer dat is ingericht als thuisdialyseruimte. Mahmutlar is een toeristische plaats in de Turkse Riviera en ligt op korte afstand van Alanya.

Medische informatie
We werken samen met het Başkent universiteitsziekenhuis
Het Turkse Başkent betekent ‘hoofdstad’, en het is daar – in Ankara – waar de geschiedenis van het Başkent ziekenhuis begon. Begin 1994 werd daar de Başkent universiteit opgericht, met daaraan verbonden een Başkent ziekenhuis. Al snel werden er elders in het land nog meer Başkent ziekenhuizen opgericht – tien in totaal – welke allemaal verbonden zijn aan de universiteit van Ankara.

Misschien leuk om te weten: de oprichter, Prof. Dr. Mehmet Haberal, verrichtte de allereerste niertransplantatie van Turkije! En nog leuker om te weten: de gezondheidszorg in Turkije is van een hoog niveau, niet in de laatste plaats vanwege het hoge inwonertal van Turkije: de specialisten hebben aan patiënten en opgedane ervaring geen gebrek!

Het Başkent ziekenhuis in Alanya heeft een afdeling internationale patiënten waar meerdere talen gesproken worden. Daarnaast is onze eigen Nederlandse hostess stand-by om u te helpen.

Offerte aanvragen
Reisdata begin
op basis van beschikbaarheid

Accommodatie

Het negen verdiepingen tellende appartementen-complex Maxima Residence is gelegen in de kleine badplaats Mahmutlar. Op de eerste etage – op nummer 1 – bevindt zich het luxe appartement waar de thuisdialysemachine is geïnstalleerd. Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen. De benedenverdieping telt twee slaapkamers met tweepersoonsbed, een badkamer met toilet en douche en een centrale ruimte waar een comfortabele slaapbank staat. Eén van de slaapkamers is ingericht als dialyseruimte en beschikt onder andere over een televisie waarop Nederlandse zenders te ontvangen zijn.

Op de begane grond bevindt zich een royale living, een open keuken, een badkamer met toilet en douche en een slaapkamer met tweepersoons bed. Het ruime balkon met schuifdeuren ligt op het zuiden. Maxima Residence beschikt over een eigen zwembad, een fitnessruimte met sauna, een tuin en een besloten parkeerruimte.

Prijzen

Reisprijs
€ Op aanvraag
Extra's
* Op aanvraag wordt u door onze chauffeur afgehaald van de luchthaven van Alanya
* Wij kunnen voor u een huurauto bestellen
* Het is mogelijk om een scootmobiel te huren
Reisdocument
Paspoort
Belangrijke informatie
Het appartement is weliswaar ruim genoeg om met een rolstoel te manoeuvreren en er zijn hier en daar handgrepen geplaatst, het is echter niet geheel aangepast voor rolstoelgebruikers. Om comfortabel in het appartement te verblijven is het fijn als u nog een enkel stapje kunt lopen.
Bijzonderheden
Reserveringskosten € 27,50 en indien u meer diensten bij ons boekt voor deze reis: bijdrage GGTO € 15,- en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reserveer nu!