Cruise België Costa Rica Griekenland Indonesië Portugal Turkije Zuid Afrika

12-daagse Kruger Park en Kaapstad tour

Ervaar het beste wat Zuid-Afrika te bieden heeft in 2 weken! Dit is een combi van de populaire 8-daagse Kruger-safari & 4-daagse Kaapstad-ontdekking. We brengen 4 dagen door met het verkennen van het Krugerpark, waar je een goede kans hebt om de Big Five en veel andere dieren, planten en vogels in hun natuurlijke omgeving te zien. De volgende 3 dagen worden doorgebracht in een privé-wildreservaat, waar je de dieren van dichtbij en persoonlijk zult ontmoeten! Loop / rol met een cheetah, ontmoet en voedt Jessica het beroemde nijlpaard en ontmoet andere dieren dichtbij.

Sluit de tour af met 4 dagen in Kaapstad, bezoek de beroemde Tafelberg, de rustige wijnlanden van Stellenbosch, de spectaculaire Kaap de Goede Hoop en het vermakelijke Waterfront.

Reserveer nu!
Aantal dagen
12 dagen

Programma

Let op: dag 1 - 8 van onderstaande route kan in omgekeerde volgorde verlopen of er kunnen andere wijzigingen optreden vanwege de beschikbaarheid van accommodaties of andere onvoorziene omstandigheden.
Let op: dagen 9 - 12 zijn een aanvulling op de Kruger-safari en worden niet voltijds begeleid, verblijf is alleen op basis van logies en ontbijt. De transfers en excursies in Kaapstad zijn volledig toegankelijk.
Houd er rekening mee dat data en prijzen kunnen veranderen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, zonder voorafgaande kennisgeving.
De reis gaat gegarandeerd vertrekken zodra er vier reizigers hebben ingeschreven, u wordt hier z.s.m. van op de hoogte gebracht.

Dag
1 t/m 4
Omschrijving
We vertrekken om 07.00 uur vanuit Johannesburg (raadpleeg de informatie voor vertrek) en brengen de komende vier dagen door in het Kruger National Park om deze 2 miljoen hectare grote oase te verkennen en op zoek te gaan naar de Big Five en vele andere soorten dieren, vogels en planten. De nachten worden doorgebracht in verschillende hoofd- en privékampen in bungalows in het park, met nachten 1 & 2 en 3 & 4 in twee verschillende kampen. Tegen extra kosten is het mogelijk om een nachtelijke gamedrive te maken
Dag
5, 6 en 7
Omschrijving
Na het ontbijt en een gamedrive in de ochtend vertrekken we vanuit het Kruger National Park en gaan we naar een prachtig privé-wildreservaat, bekend van het opnieuw uitzetten van dieren in het wild en het met de hand grootbrengen van weesdieren, waar we 3 nachten doorbrengen. Activiteiten omvatten ochtend en middag gamedrives en bushwalk / -ritten, misschien kun je zelfs een wilde cheetah aanraken en een bezoek brengen aan het beroemde nijlpaard 'Jessica' * dat je zoete aardappelen en maïs kunt voeren (optionele extra kosten). Let op: safaritochten in het privéreservaat worden gedaan in de standaard voertuigen en je moet op een gewone stoel zitten. We hebben extra riemen om je te helpen met balans als dat nodig is. De bushwalk / -ritten kunnen moeilijk zijn voor rolstoelgebruikers in droge omstandigheden, d.w.z. zacht zand. Diners worden geserveerd in een traditionele "Boma" rond een laaiend vuur.
Dag
8
Omschrijving
We rijden via een mooie tocht terug naar de luchthaven van Johannesburg, waar je aan boord gaat van het vliegtuig voor een late middagvlucht naar Kaapstad. Bij aankomst brengen we je naar het Epic Guest House om te genieten van je eerste nacht in Kaapstad.
Dag
9
Omschrijving
Vandaag is het een relax-dag, je kunt ontspannen rond het zwembad, je dagboek inzien, foto's uitzoeken, e-mails kunt inhalen of het mooie Fish Hoek-strand bezoeken.
Dag
10 t/m 12
Omschrijving
In de komende drie dagen laten we je de hoogtepunten zien van Kaapstad en omgeving, inclusief een rit naar het stadscentrum met een spectaculair uitzicht vanaf de top van de Tafelberg en Signal Hill, het Waterfront, een Cape Point-tour met verbazingwekkende kustwegen en een bezoek aan de pinguïnkolonie op keienstrand. Ook gaan we genieten van een wijnproeverij bij twee wijnboerderijen in Stellenbosch. Op de 12e dag brengen we * (extra kosten) u naar het vliegveld voor uw late avondvlucht naar huis. Als alternatief bent u van harte welkom om nog een paar dagen door te brengen in het spectaculaire Kaapstad

Prijzen

Inclusief
7 nachten verblijf in het Kruger Park, 4 nachten in het Epic Guest House, genoemde transfers, ontbijt op dag 2 t/m 12, Lunch en diner op dag 1 t/m 7, alle genoemde excursies, entreegelden, Engels sprekende chauffeur/gids.
Exclusief
Vluchten van en naar Zuid Afrika, transfer bij aankomst en vertrek naar en van de luchthaven, Overnachting in Johannesburg voor en na de safari, binnenlandse vlucht van Johannesburg naar Kaapstad, niet genoemde maaltijden, drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven, reis- en annuleringsverzekering, persoonlijke verzorging/verpleging, wasservice.
Extra's
Night Game drive in het Kruger park: Rand 350
Bezoek aan Jessica het nijlpaard: Rand 150
Reisdocument
Nederlands paspoort, je paspoort moet na vertrek uit Zuid Afrika nog minstens een maand geldig zijn en minstens twee lege visumpagina's hebben
Inentingen
* Hepatitis A vaccinatie bij verblijf onder onhygiënische omstandigheden.
* Malaria is afhankelijk van seizoen en gebied dat u bezoekt. Vraag hiernaar bij de GGD
Belangrijke informatie
* Je moet beschikken over bewijs van voldoende financiële middelen
* Je moet in het bezit zijn van documenten die het doel van je reis aantonen
* Je moet in het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar de volgende bestemming
Bijzonderheden
Ambassade Registratie
Laat VisumCentrale uw reis registreren bij het Ministerie van Buitenlandse zaken zodat u met een gerust hart op reis kan gaan. Voor slechts €30 per persoon zullen wij uw reis registreren bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Registratie houdt in dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken op de hoogte zal zijn van uw reisplannen en dat u bent ingeschreven in de 24/7 Informatieservice van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zodat u altijd op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie en om uw reis te registreren: https://visumcentrale.nl/ambassade-registratie
Reserveer nu!