Offerte aanvragen

Ook zo'n zin in een vakantie? Vraag dan nu je offerte aan!


Elektrische rolstoel
Handbewogen rolstoel
Rollator
Kruk of stok

Persoonlijke verzorging
Verpleegkundige zorg
Medische hulpmiddelen, graag benoemen

Ik wil ook graag vliegtickets boeken
Ik wil ook graag de airporttransfer op mijn vakantiebestemming boeken
Ik wil graag teruggebeld worden
Ik ben ook geïnteresseerd in uw georganiseerde groepsreizen (wij verwijzen u graag naar www.vz-zorgvakanties.nl)

Plaats een vinkje voor "Ik ben geen robot" en klik op verstuur.

Indien u, na één reisdienst te hebben gekozen en betaald, aanvullende reisdiensten voor uw reis of vakantie boekt via Reisburo Vakantie & Zorg, kunt u GEEN aanspraak maken op de rechten die gelden voor pakketreizen uit hoofde van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Reisburo Vakantie & Zorg is derhalve niet verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de afzonderlijke reisdiensten. In geval van problemen kunt u contact opnemen met de betrokken dienstverlener.

Indien u evenwel tijdens hetzelfde bezoek aan of contact met Reisburo Vakantie & Zorg aanvullende reisdiensten boekt, worden die reisdiensten deel van een gekoppeld reisarrangement. In dat geval beschikt Reisburo Vakantie & Zorg over de volgens het Unierecht verplichte bescherming om de door u aan Reisburo Vakantie & Zorg betaalde bedragen voor diensten die als gevolg van de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet zijn verleend, terug te storten en, indien nodig, u te repatriëren. Gelieve er nota van te nemen dat niet in terugbetaling wordt voorzien in geval van insolventie van de betrokken dienstverlener.
 

Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO.

Wanneer reisdiensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: info@stichting-ggto.nl 

Let op: Deze bescherming bij insolventie geldt niet voor overeenkomsten met andere partijen dan Reisburo Vakantie & Zorg, die ondanks de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg kunnen worden uitgevoerd.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html